Home Page

For Business

Business

Delivery

@the office

The Barn tovert je werkvloer om tot ‘foodie heaven’! Voor (grote) groepen bieden wij onze ‘office lunch delivery’. Geïnteresseerd in een 100% organic bedrijfslunch? Neem contact met ons op en wij bezorgen je smaakvolle broodjes, gezonde salades, verse sappen, smoothies of de beste burgers van de stad!

Bestel je ontbijt, lunch of diner voor The Barn Zuid As via de app of via 020 223 6548 of ons contactformulier.

Room 1 © TheHawksMoor.com

 

© TheHawksMoor.com

Drinks

or event?

The Barn is af te huren voor (zakelijke) borrels, feesten of (bedrijfs)events. Ook bieden we kooksessies aan waarin we je leren koken volgens het concept van The Barn: Authentic, Organic & Delicious!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 020 223 6548 of het contactformulier.

 

Thursday

@The Barn

Iedere donderdag op The Barn Zuid As vieren we after work drinks met heerlijke drankjes en organic eten om je vingers bij af te likken. Ook ons bier en wijn is 100% organic. Terwijl jij je vrienden en collega’s uitnodigt, maken wij onze barn knus en gezellig.

Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina.

Room 1 © TheHawksMoor.com

 

© TheHawksMoor.com

Expansion

& new locations

The Barn barst van de ambitie. In 2018 openen wij meerdere vestigingen op drukbezochte A-locaties in Nederland. Daarna gaan ook de grens over; internationale uitbreiding en franchising naar Oslo, Kopenhagen, Berlijn en Stockholm lonkt.

Om deze ambities te verwezenlijken zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe locaties en partnerships. Mail voor meer info naar Joost@thebarnfood.nl.